تجهیزات هوشمندسازی
منظور از هوشمند سازی چیست؟ سوالی که ذهن همه افراد را درگیر کرده .در واقع میتوان هوشمند سازی را اینگونه تعریف کرد که:راه اندازی سیستمی یکپارچه که کنترل اکثر سیستم های برقی ساختمان را اعم از روشنایی ها ، سیستم های سرمایش گرمایش ، تهویه مطبوع ، پرده ها ، صوت ، امنیت و… تحت فرمان می گیرد و این سیستم می تواند به صورت خودکار تجهیزات را کنترل کند.
هوشمند سازی ساختمان شامل کنترل متمرکز خودکار سیستمهایی از قبیل: سیستم تهویه مطبوع (گرمایش، تهویه و تهویه مطبوع) ساختمان، برق اضطراری، سیستم روشنایی، پردههای برقی، کنترل دسترسی، سیستمهای امنیتی، سیستمهای دوربین مداربسته و انتقال تصویر و سایر سیستمهای مرتبط به هم از طریق یک سیستم مدیریت ساختمان (BMS) یا سیستم اتوماسیون ساختمان (BAS) است. اهداف هوشمند سازی منازل بهبود آسایش ساکنین، بهرهبرداری موثرتر از سیستمهای ساختمان، کاهش مصرف انرژی، کاهش هزینههای عملیاتی و نگهداری، افزایش امنیت ساکنین و همچنین دسترسی و کنترل عملکرد از راه دور، و بهبود چرخه عمر تجهیزات و تجهیزات مرتبط میباشد.
هوشمندسازی مدارس
برخلاف زندگی مرسوم در مدرسه ، مفهوم مدرسه هوشمند باعث می شود از فن آوری و تجهیزات پیشرفته در کلاس های درس استفاده شود ، تا دانش آموزان تجربه یادگیری بهتری داشته باشند . تدریس به سطح واقعا پیشرفته ای منتقل شده است که روش های سخنرانی یک طرفه دیگر وجود ندارد و دانش آموزان ، در تجربه یادگیری ، تعامل بیشتری دارند .
هوشمندسازی ادرات
هر زمان که فضای یک اداره و یا یک سازمان به وسایل هوشمند تجهیز شود که این ها همه به اینترنت متصل باشند می توان آن فضا را یک فضای هوشمند به حساب آرود. در اداران هوشمند، وسایلی که به اینترنت متصل هستند یک اکوسیستم هوشمند را ایجاد می کنند تا به وسیله آنها بشود شرایط کاری و همه کارها را مدیریت و نظارت کرد.